LECZO
SKŁADNIKI:
2 OGÓRKI KISZONE
2 PLASTRY KORZENIA SELERA
PÓŁ CUKINI
DWA PLASTRY DYNI PIŻMOWEJ
KAWAŁEK PORA
CZOSNEK STARTY NA TARCE DWA ZĄBKI
PAPRYKA CZERWONA 1 SZT.
ZIOŁA PROWANSALSKIE
KURKUMA ( szczypta)
PAPRYKA CZERWONA WĘDZONA W PRZYPRAWIE(szczypta)
SÓL (szczypta)
2 PLASTRY KORZENIA SELERA
PÓŁ CUKINI
DWA PLASTRY DYNI PIŻMOWEJ
KAWAŁEK PORA
CZOSNEK STARTY NA TARCE DWA ZĄBKI
PAPRYKA CZERWONA 1 SZT.
ZIOŁA PROWANSALSKIE
KURKUMA ( szczypta)
PAPRYKA CZERWONA WĘDZONA W PRZYPRAWIE(szczypta)
SÓL (szczypta)
PRZYRZĄDZENIE:
Wszystkie składniki kroimy w kostkę i wrzucamy do garnka (pomidory mogą być w ćwiartki gotujemy pod przykryciem do miękkości aż pomidory się rozpadną i przyprawiamy :).
SMACZNEGO
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz